• Pabrik Jinis Baterei Li-ion China 18650
  • Baterei Li-ion OEM 18650
  • Produsen Baterei Li-Ion Polimer

Kenapa Pilih AS

Layanan

Respon cepet kanggo pitakon klien sajrone 12 jam

Mayor

Soltion sing digawe khusus sing diwenehake dening tim sing berpengalaman lan insinyur profesional kanggo baterei polimer lithium

pengalaman

Luwih saka 12 taun pengalaman ing prodhuksi produk baterei kanggo macem-macem aplikasi.

Kualitas

Nilai kualitas lan kerjasama jangka panjang kanggo nggayuh hubungan win-win.

  • babagan

Ningbo Great Power Electronics Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2014.
Lan perusahaan kita minangka baterei kompetitif sing paling kuat lan bisa dipercaya kanthi basis produksi ing China, sing nduwe reputasi apik ing saindenging jagad. -Baterei Ion, jinis baterei li-ion 18650, baterei silinder, baterei Li-FeS2, Baterei Li-FePo4, baterei Li-MnO2, baterei Ni-MH lsp.
Produk kita bisa digunakake ing Skuter Kacepetan Sedheng, Panyimpenan Energi, Panyimpenan Energi Rumah Tangga, Lampu Jalan Surya, Panyimpenan Energi Laut, Baterei Serep Luar Ruangan, Panyimpenan Energi RV, AGV AMR, Forklift, EV Khusus, Baterei Omah, Kapal Laut, Kréta Golf, Baterei wiwitan lan UPS Ngarep etc.

Maca liyane